Na prvo stranPrincip delovanjaZdravniki priporocajoSestavine v ProsolutionMnenja uporabnikovNarocilo Prosolution

telefon

6-mesecni komplet Prosolution

12-mesecni komplet Prosolution

5-mesecni komplet Prosolution

4-mesecni komplet Prosolution

Brezplacni prirocnik za povecanje penisa

10 razlogov zakaj Prosolution

garancija na povracilo denarja

 

Certificirane, sveže, potentne 100% naravne sestavine izbrane zaradi svojih nespornih kvalitet

ProSolution vsebuje patentirano kombinacijo sestavin, ki po poročanju naših kupcev poskrbijo za presenetljive rezultate.

Med sestavine spadajo drilizen, cink, taj, momordika, Solidilin, L-Dopa, in Musli.

Gre za močno mešanico, ki jo uporabimo v naslednjih primerih:

Za razliko od bolj znanih tovrstnih izdelkov, ki so na voljo le na recept, je ProSolution 100% naravno rastlinsko dopolnilo, ki po poročanju uporabnikov ne pomaga zgolj pri velikosti erekcije...

... Poveča tudi vaš spolni nagon, željo in odzivnost!

Formula ProSolution vsebuje...

Solidilin™:

V študiji, ki jo je izvedla School of Pharmaceutical Sciences (University of Science Malaysia), so rezultati pokazali znatno izboljšanje kakovosti v spolnosti pri podganah srednje starosti.

Spojina vsebuje tudi L-Dopa, ki je predhodnik dopamina, nevrotransmiterja, ki v možganih povzroča občutek užitka.

 

Taj in barvilni rumenik:

Taj in barvilni rumenik sta vazodilatorja, saj razširita krvne žile, s čimer se poveča pritok krvi.

Poleg tega barvilni rumenik vsebuje omega-3 maščobne kisline.

 

Momordika:

Poleg tega, da jo uživajo oboleli za diabetesom in ljudje s težavami prebave, momordiko uporablja tudi veliko ljudi, ki se borijo z odvečno telesno težo.

 

 

Apigenin and Amla:

Apigenin je bioflavonoid, ki jo nekateri uporabljajo pri preprečevanju nastanka rakastih celic. Indijska kosmulja je bogat vir vitamina C na svetu. 

 

Arjuna:

Arjuna je zelišče, ki v glavnem skrbi za zdravje kardiovaskularnega sistema.Pomaga pri krepitvi telesa in pospešuje naravne obnovitvene procese. 

 

Goba kordiceps:

Goba kordiceps uspeva v visokogorju na nadmorski višini 3.500 metrov na Kitajskem. Prvo študijo o tej gobi so objavili leta 1950. Že pred stoletji pa so jo Kitajci imenovali božji čudež oziroma talisman.
 

 

Cink (glukonat):

Cink izboljša gibljivost in kakovost sperme.
 

 

Goba Reishi:

Kitajska medicina verjame, da goba reishi vpliva na človeka s krepljenjem njegove življenjske energije. Obstaja ogromno znanstvenih raziskav na temo njene zdravilnosti, danes pa se jo uporablja na vrsto različnih načinov.

Zaužitje gobe reishi naj bi dvignilo razpoloženje in povečalo občutek
vitalnosti ter duhovnosti.

 

Musli:

Musli, ki uspeva v jugovzhodni Indiji, je varen in naraven afrodiziak, ki se uporablja v ajurvedski in kitajski tradicionalni medicini.

 

 

Shatavari:

Shatavari je ayurvedsko zelišče, v medicinske namene pa se uporablja korenina. Že od nekdaj mnoga ljudstva verjamejo in ga uporabljajo tudi kot afrodizijak, saj naj bi povečal željo po spolnosti. 

 

Drilizen™:

Drilizen™ vsebuje aminokislino, ki je predhodnik telesnega dušikovega oksida. Drilizen poveča izločanje testosterona, saj vsebuje aktivno sestavino znano pod imenom Protodioscin.

Protodioscin poveča izločanje luteinizacijskega hormona (znan tudi kot medcelični stimulacijski hormon). Ta hormon ureja izločanje testosterona v Leydigovih celicah v modih.

 

Mehurjasta alga:

Mehurjasta alga je vrsta morske trave, ki jo najdemo na obalah Atlantskega in Tihega oceana. Ta rastlina se pogosto uporablja za izboljševanje zdravja ščitnice, ter v primerih povečanega holesterola, arterioskleroze, prekomerne teže in izčrpanosti.

 

Ne pozabite: Sestavine rastlinskega izvora so močne in učinkovite, vendar ZGOLJ če so sveže, čiste in naravno pridelane. Stare ali nepravilno predelane rastline so neuporabne in izguba denarja. Zaradi tega uporabljamo le najboljše, s čimer zagotavljamo svežino in potenco s strogimi standardi nadzora, ki jih potrjujejo naša analizna poročila.

Prosolution-naročilo

Domov | Kako deluje | Zdravniki priporočajo | Sestavine | Mnenja | Naročilo | 10 razlogov zakaj je Prosolution #1 | Pogoji poslovanja | Kontakt
Izdelek ni namenjen zdravljenju ali preprečevanju bolezni.
Copyright Prosolution™.si

Povezave: skrivnosti.com | modra tabletka | kondomanija.si | bathmate.si | penis | vitkost.net | zdravje2.si | čaj za hujšanje | razstrupljanje | ljubljana